Kategórie blogu

Kategórie blogu

Aj puzzle môže byť netradičné

V: Obchod Dňa:

Puzzle sú ideálnou voľbou pre deti v každom veku. Vďaka častiam, ktoré treba spájať skladaním, rozvíjajú nielen jemnú motoriku, ale i logiku, pamäť či sústredenosť. Niektoré sú vytvorené tak, aby boli svojou kompozíciou nielen skladačkou, ale i náučnou a pritom zábavnou pomôckou.

My sa vám pokúsime priblížiť netradičné puzzle skladačky, ktoré máme v ponuke zoradené podľa veku odporúčaného výrobcami.

Vkladacie viacvrstvové puzzle 1-2 roky

Pre najmenšie detičky od 1 roka máme v ponuke vkladacie viacvrstvové puzzle, pomocou ktorého si dieťatko trénuje jemnú motoriku. Drevo ako zvolený materiál má vynikajúcu odolnosť a je typické pre hračky z nášho hračkárstva.

          

Dotykové puzzle 2-3 roky

Puzzle obsahujú 20 ks kartónových dielikov. Po zložení má obrázok rozmer 65 x 50 cm. Tieto puzzle sú zaujímavé vďaka špeciálnemu povrchu niektorých častí puzzle. Deti sa týmto spôsobom učia, ako vyzerajú zvieratá nielen vizuálne, ale vďaka dotyku i v skutočnosti. Rozvíjajú motoriku, logické myslenie, predstavivosť, pamäť, pozornosť, rozlišovanie farieb, tvarov aj veľkosti.

     

Podlahové puzzle Cesta 2+

Puzzle obsahuje dieliky v dizajne cesty. Z jednotlivých dielov možno vyskladať množstvo rozličných okruhov. Medzi dielmi možno nájsť prechody, kruhové objazdy či smerové šípky. Vyrobené z veľmi odolného kartónu aj pre autíčka s kovovými kolieskami. 

          

Detektívne puzzle 3-4 roky

Rada puzzle značky Mideer pozostáva z 35-42 kusov dielikov, ktoré majú po zložení rozmery 60 cm x 40 cm alebo 70 cm x 52 cm. Veľké, jemne ilustrované puzzle s rozličnými motívmi sú vďaka svojej veľkosti a kvalite jednotlivých dielikov určené nielen pre staršie, ale i tie najmenšie deti. Pomocou magických okuliarov alebo lupy možno hľadať alebo odhaľovať skryté predmety, ktoré nie sú viditeľné voľným okom, a tak puzzle naberajú na atraktivite.

          

Puzle s animáciami 4+

Puzzle s animáciami Mesto v pohybe obsahujú 49 dielikov a špeciálnu magnetickú kartu, ktorú po zložení puzzle priložíte na obrázok a pri pohybe kartou vytvára animované efekty. Vďaka prvkom na obrázku sa vytvorí optická ilúzia a mestečko zrazu ožije. Rozmer puzzle po zložení je 83 x 40 cm.

          

Puzzle a hra svet 5+

Obsahuje 100 kartónových dielikov, 4 drevené hracie figúrky, 1 kocku a obojstranný plagát 87 x 57 cm s mapou sveta. Hra je navrhnutá ako puzzle krajín sveta, ktoré najprv poskladáte a potom pomocou figúrok cestujete po krajinách. Vďaka veľkým kúskom puzzle je hra vhodná aj pre menšie deti.

          

Svietiace puzzle 6+

Rada svietiacich puzzle značky Hape obsahujú karty so zábavnými faktami o magických tvoroch. Navštívte začarované, magické prostredie dinosaurov, čarovného lesa alebo podmorského sveta, ktoré svietia a odhalujú skryté časti v tme! Po zložení májú celkovú dĺžku alebo výšku neuveriteľných 150 cm a môžu sa tak stať dominantnou ozdobou detskej izby.

          

Komentáre

Komentujte