V sobotu 30.3.2024 je naša predajňa zatvorená

Kategórie blogu

Kategórie blogu

Zabávajte sa s našimi hračkami aj vonku!

V: Obchod Dňa:

Chcete sa zabaviť s deťmi vonku a neviete ako? Pripravili sme pre Vás výber z našich exteriérových hračiek, s ktorými sa určite nudiť nebudete.

Šarkany

Je vonku veterno? Využijte také počasie na púšťanie šarkana! Púšťanie šarkanov je každoročná zábava, najmä keď strávite spoločný čas s deťmi a keď sa Vám podarí šarkana úspešne dostať do nebies. 

Máme v ponuke aj kreatívne šarkany, ktoré si môžete vymaľovať podľa svojej fantázie priloženými fixkami. Naše šarkany sú super skladné v pohodlnom púzdre a lietajú na jedničku, testovali sme :)

Veterníky

Do rúk alebo na balkón či záhradu, pre veľkých či malých, veterníky alebo ľudovo “vrtuľky” poskytujú upokojujúci a zároveň zaujímavý pohľad keď sa točia. Máme ich v rôznych farebných aj veľkostných variantách. Stačí si len vybrať.

          

Odrážadlá

Vyberať môžete medzi drevenými, kovovými, dvojkolkami, trojkolkami či dokonca štvorkolkami v retro dizajne autíčok. Celá ponuka tu.

          

Hračky a náradie pre deti do záhrady

Tiež Vám chcú deti pomáhať v záhrade? Poskytnite im na to vhodné záhradné náradie prispôsobené malým ručičkám. Celá ponuka tu.

Hračky do piesku

V tomto období sú najobľúbenejšie hračky do pieskoviska, ktoré podporujú ako kreativitu dieťaťa, tak aj jemnú motoriku, spoluprácu a komunikatívnosť pri hre s ostatnými. V našom portfóliu výrobkov nájdete aj hračky z recyklovaných plastov z mora s prídavkom slamy a tak môžete ich kúpou prispieť na ekológiu našej planéty. Navyše hračky sa vplyvom počasia vďaka organickému materiálu časom samé rozložia a prírode tak ani po vyhodení neuškodia. Celá ponuka hračiek do piesku tu.

          

Guličky

Hrávali ste aj vy ako malé deti hry so sklenenými guličkami? Mini petang, či “cvrnganie” do jamky? Naučte to aj vaše deti!

          

Zhadzovanie plechoviek

Každé dieťa ľúbi búrať postavené veže z hocičoho.  Spravte z toho úlohu, ktorú musia splniť :)

Hádzanie kruhov

Väčšie deti, ktoré už ľavou zadnou zvládajú hádzanie loptou, môžu tento talent využiť pri hre s kruhmi. Celý set je z prírodných materiálov - kruhy sú z lana, kolíky z dreva a nafarbené časti sú odolné voči slinám či vode a tak vhodné aj pre menšie detičky. Väčšie deti môžu hrať na konkrétny počet bodov z rôznych vzdialeností, alebo farba na farbu, či na najlepší súčet. Rovnako ako pri hre so šípkami je viac variantov tejto hry :)

Žonglovanie

Chce sa Vaše dieťa naučiť niečo, čím sa ukáže pred spolužiakmi či partiou? Alebo len zlepšiť svoje pohyby, postreh a zručnosť? Vyskúšajte Diabolo, klasické jojo alebo Kendamu! Diabolo je druh žonglovania s dvomi drevenými paličkami spojenými šnúrkou a diabolom v tvare pripomínajúcom presýpacie hodiny. Kendama je tradičná japonská hračka, ktorá má guličku pripevnenú šnúrkou o rúčku. Tiež pripomína druh žonglovania a môže to byť pokojne zábava aj pre dospelých.

          

Zbrane

Triafanie do terča precvičuje odhad vzdialenosti, motoriku aj koordináciu pohybu. Každý chlapec, ale aj dievča si to radi skúsia. Drevený terč s kušou s prísavkami, drevená pištol na gumičky s terčíkmi alebo luk s prísavkami. Všetko s dôrazom na bezpečnosť pre deti. 

               

Pohybové hračky

Troška pohybu a koordinácie! Švihadlo či guma na skákanie, bumerang alebo lopta? Deti si precvičia celé telo a zabavia sa.

         

Na záver vám želáme príjemné leto plné krásnych zážitkov s vašimi deťmi!

Komentáre

Komentujte