Kategórie blogu

Kategórie blogu

Ako Vám Požičovňa Hračiek prirastie k srdcu

V: Požičovňa Dňa:

Každá mamička túži dať svojmu dieťaťu to najlepšie. A to aj v oblasti hračiek. Všetky mamy by chceli dopriať svojmu dieťaťu hračky podľa jeho veku a rozvoja. Avšak priestorovo aj finančne to niekedy nie je možné. A preto máte možnosť u nás v Hrajke využiť našu Požičovňu Hračiek.

HRAJKA je rodina, ktorá sa nadchla pre myšlienku požičovne hračiek. Milujeme hračky, chceme pre detský rozvoj to najlepšie!
Naše hračky starostlivo vyberáme a dobre sa o nich staráme. Pred každým požičaním ich šetrne dezinfikujeme. Dbáme na to, aby boli bezpečné, prevažne z dreva, neboli škodlivé a patrili do Montessori pedagogiky. Pri výbere Vám radi poskytneme osobné poradenstvo na našej pobočke v Bratislave - Petržalke. Náš tím tvoria mamičky, ktoré sú telom aj duchom odhodlané pomôcť a poradiť každému zákazníkovi.

Naše výhody pre Vás

1) Môžete si vybrať z viacerých mesačných programov Požičovne, ktoré nie sú nijako viazané.
 
2) Vaše deti rozhodnú, kedy vrátite vypožičané hračky – nemáte stanovený termín, sami sa rozhodnete kedy nastal ten správny čas ich vymeniť za nové.
 
3) V našej kamennej predajni si Vaše deti môžu vyskúšať väčšinu hračiek zaradených v katalógu požičovne, čo je obrovskou pomocou pri rozhodovaní sa.
  
4) Požičovňa funguje aj vzdialene. Naše hračky odosielame aj do najvzdialenejších koncov Slovenska a to už do 24 hodín od objednania.
 
Neviete sa rozhodnúť, ktorý program je pre vás ten najvhodnejší? Poskytneme vám malú ukážku nákupných košíkov pre každý program v nasledujúcom článku.

Komentáre

Komentujte